Velkommen til Dansk Alarm Sikring ApS

Mit navn er Sten Qvist, og jeg er indehaver af Dansk Alarm Sikring.

Dansk Alarm Sikring har eksisteret siden 1993. Vi er vokset fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at være et landsdækkende og ISO9001 certificeret sikkerhedsfirma. I dag varetager vi bl.a. sikringen hos flere kommuner, større virksomheder, detailforretninger og hos private.

Vi har altid fokus på vores kunders krav og behov, og vi har et åbent samarbejde samt dialog med vores kunder for at sikre deres værdier.

Vi er eksperter i sikkerhedsløsninger, og vi kan tilbyde alt indenfor tyverialarmer, låsearbejde/gitterløsninger, tågesikring, adgangskontrol, vagt og DNA sikring. Vi viser vores ekspertise ved at omsætte innovative ideer og høj teknologisk know-how til praktiske løsninger. Vi optræder kompetente og professionelle i enhver situation.

Vi sikrer alt – ingen opgaver er for små eller store. Sammen finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed.
Vi lever efter nøgleordene ‘kvalitet’ og ’tilfredse kunder’.

Vi arbejder målrettet mod at leve op til vores værdier, som inkluderer kunden og kundens krav og behov for at sikre virksomheden og dens værdier.

Vi er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring ved at være på forkant med tiden. Vores personale er veluddannede inden for deres områder. Det gælder både kontorpersonale, servicemontører, vagter og sælgere. På den måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Vi samarbejder på tværs af organisationen til fordel for såvel kunder som medarbejdere.
Vi ser frem til at langt og godt samarbejde omkring sikring af din virksomhed.

Med venlig hilsen

Sten Qvist
Indehaver

PS: Ved henvisning af ny kunde til Dansk Alarm Sikring, som køber eller tegner abonnement hos os, kvitterer vi med 3 måneders gratis abonnement.

Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider
Online Tryghed

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær