Alarmsystemer til erhverv

Vi hører ofte, at der forekommer flere og flere indbrud for hvert år der går. Tyvene er meget opfindsomme, når det gælder idéer til indtrængen. Det er derfor vigtigt med et alarmsystem, som sikrer din virksomhed mod indbrud.

Sådan fungerer det

Dansk Alarm Sikring leverer udelukkende godkendte tyverialarmer. Alarmerne opfylder de strengeste krav til optimal sikring til virksomheder. Et alarmsystem har en forebyggende effekt, når der synligt bliver advaret om alarmen.
Skulle det ske, at tyven alligevel foretager indbrud i din virksomhed, hvor vi har monteret tyverialarmer, vil der ved indtrængen blive overført et alarmsignal til kontrolcentralen. Kontrolcentralen kalder straks en lokal alarmpatrulje, og dirigerer den til alarmstedet.

Tyverialarmer kan også bruges som ældreovervågning, som temperaturmåler i kølerum eller som tryghedsalarm. Det er kun fantasien, der sætter grænser for alarmsystemer.

Vores tyverialarmer er til dig, der gerne vil være mere sikker i din virksomhed. Her får du kvalitet for pengene!

Den bedste løsning til din virksomhed

Dansk Alarm Sikring tilbyder alarmsystemer i alle sikringsniveauer fra 20-60. Eftersom virksomheder varierer i størrelse, stilles der også forskellige krav til tyverialarmers tekniske kunnen. Jo højere sikringsniveau, jo mere avanceret vil systemet være.

Vi kommer gerne ud til en konsultation, hvor vi tager en snak om dine behov og ønsker til et alarmsystem. Vi skræddersyr systemet til at omfatte alt hvad du har brug for og sikrer, at din virksomhed får den helt rigtige løsning. Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere sørger desuden for at montere og installere alarmsystemet, så det er klar til brug.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en konsultation, så kan du skrive til os på mail@danskalarmsikring.dk eller ringe på tlf. 36 70 70 00. Vi sidder klar til at hjælpe.

Eller læs mere om: AdgangskontrolKameraovervågningDNA MærkningVagt

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.