Hjem
SALTO Adgangskontrol

Adgangskontrol Sjælland

Arbejder du i en virksomhed, hvor der er brug for sikkerhed og kontrol? Avanceret online adgangskontrol øger sikkerheden og sørger for en tryggere hverdag.

Hos Dansk Alarm Sikring anbefaler vi SALTO Systems, som er markedets bedste løsning inden for sikkerhed og trådløs adgangskontrol.

Få et tilbud

Vælg sikkerhed som første prioritet

Adgangskontrol kan, af mange gode grunde, være en fordelagtig løsning for din virksomhed.

Med et adgangskontrolsystem kan du skabe overblik over, hvem der har adgang til et fysisk afgrænset område. Du kan tjekke online, hvem der kommer og forlader virksomheden.

Dette kontrollerer den daglige færden nemt og fleksibelt. Du kommer ubesværet rundt i de dele af området, som på forhånd er defineret for den enkelte.

Skræddersyede løsninger

Inden du investerer i adgangskontrol, skal du overveje, hvilket sikringsniveau der er det rette for din virksomhed.

Dette kræver, blandt andet, en vurdering af branchen, antallet af personer som skal have adgang, samt formålet med brugen.

En stor, kompleks virksomhed skal have et mere avanceret system end en mindre og overskuelig virksomhed.

Du skal altså overveje, hvem der skal have adgang på hvilket tidspunkt, og hvordan det skal være muligt at identificere sig.

Der findes mange forskellige typer af adgangskontrol – det kan f.eks. være adgangsbrikker, kortteknologier, fingeraftryk eller ansigtsscannere.

I samarbejde med dig finder vi det helt rette system, der matcher din virksomheds behov.

Med adgangskontrol er det desuden muligt at tilknytte tidsskemaer, holde styr på mødetider og fravær, øge sikkerheden på særlige områder samt oprette specifikke adgangsmuligheder for den enkelte.

Adgangskontrol kan med andre ord skræddersys til din virksomhed.

Hold dig opdateret

En stor del af sikkerheden i et adgangskontrolsystem ligger i selve administrationen af systemet.

Det er vigtigt, at det er nemt at foretage justeringer og ændringer. Den høje sikkerhed må ikke svækkes på grund af manglende administrativ vedligeholdelse og opdatering.

Dansk Alarm Sikring garanterer, at systemet er enkelt, overskueligt og brugervenligt. Det skal til enhver tid være nemt og ukompliceret at sørge for et opdateret system.

Adgangskontrol er ensbetydende med en markant forbedring af sikkerheden for enhver virksomhed uanset branche og størrelse.

Kontakt os

Hos Dansk Alarm Sikring hjælper og vejleder vi dig gennem hele processen. Kontakt os for nærmere information og aftal gerne tid til et uforpligtende konsulentbesøg.

Ring til os
Skriv til os

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær