Adgangskontrol til erhverv

Hos Dansk Alarm Sikring finder du mange former for adgangskontrol, alle med det til fælles at det skal være nemt og sikkert for dig og dine medarbejdere. Det kan være fordelagtigt at investere i ADK-anlæg, hvis du arbejder i en virksomhed, hvor der er brug for sikkerhed og kontrol.

Adgangskontrol er nemlig en utrolig let og pålidelig sikkerhedsløsning. Vi hjælper dig med at tage de første, vigtige spadestik mod en mere sikker fremtid – og tager det hele i mål. Vi har avanceret online adgangskontrol, der øger sikkerheden og sørger for en tryggere hverdag.

Hos Dansk Alarm Sikring anbefaler vi SALTO Systems, som er blandt markedets bedste løsninger inden for sikkerhed og trådløs adgangskontrol. Vi kan også anbefale Paxton og Roger, da de langt hen af vejen kan det samme men er lidt billigere.

Adgangskontrol til erhverv: Vælg sikkerhed som din første prioritet

Adgangskontrol kan, af mange gode grunde, være en fordelagtig løsning for din virksomhed og et vigtigt skridt at tage i kampen mod indbrud.

Med et adgangskontrolsystem kan du skabe overblik over, hvem der har adgang til et fysisk afgrænset område. Du kan tjekke online, hvem der kommer og forlader virksomheden.

Dette kontrollerer den daglige færden nemt og fleksibelt. Du kommer ubesværet rundt i de dele af området, som på forhånd er defineret for den enkelte. Adgangskontrol gør det også muligt for dine medarbejdere at have en meget mere fleksibel arbejdsgang, som passer til den moderne virksomhedskultur, der ikke i ligeså høj grad centreres om 8-16 arbejdsdage.

Du kan desuden også passende overveje, hvorvidt du skal kombinere din alarmsikring med andre sikkerhedssystemer. Vi tilbyder komplet videoovervågning af erhverv, tyverialarm og/eller tågesikring, alt imens vi har mange års erfaring med installation af både byggeplads overvågning eller overvågning af et større eller mindre havneområde.

SALTO Systems: Elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol er blevet en populær sikkerhedsløsning i Danmark. Og det forstår vi godt. Med et elektronisk og trådløst ADK-anlæg, har vi gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at øge sikkerheden på arbejdspladsen – uden det bliver besværligt. Vi kan hjælpe dig med at installere et elektronisk adgangssystem, som ikke behøver trække kabler gennem dørene.

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en elektronisk adgangskontrol. Blandt andet:

 • Du giver kun adgang til de personer, der skal have adgang
 • Dermed låses dørene for ubudne gæster og dine medarbejdere føler sig langt tryggere
 • Nemt at håndtere og administrere blandt alle medarbejdere: Du kan desuden også administrere hvilke personer der kan adgang til specifikke områder på
 • arbejdspladsen, samt specifikke tidsrum, hvor der slet ikke er adgang
 • Åbner døren for endnu flere muligheder for at nå dybere ned i sikringen af din virksomhed

Sammenlignet med andre ADK-systemer, leverer SALTO Systems en særdeles pålidelig og ikke i så høj grad en økonomisk drænende løsning. Det elektriske adgangssystem er baseret på adgangsbrikker – som gør det til både en sikker og let løsning, som let kan implementeres på din arbejdsplads, uden medarbejderne skal huske den rigtige nøgle eller kode de skal bruge for at komme ind. Det vil give dine medarbejdere og dig en langt lettere hverdag – som ikke går ned på sikkerhed og tryghed.

Adgangskontrol og sikringsniveauer: Skræddersyede løsninger

Dette kræver, blandt andet, en vurdering af branchen, antallet af personer som skal have adgang, samt formålet med brugen.

En stor, kompleks virksomhed skal have et mere avanceret system end en mindre og overskuelig virksomhed.

Du skal altså overveje, hvem der skal have adgang på hvilket tidspunkt, og hvordan det skal være muligt at identificere sig.

Forskellige typer af adgangskontrol

Der findes mange forskellige typer af adgangskontrol – det kan f.eks. være adgangsbrikker, kortteknologier, fingeraftryk eller ansigtsscannere. Selv irisscannere er noget vi hos Dansk Alarm Sikring kan tilbyde dig og din virksomhed.

Det er også muligt at få installeret et adgangskontrolsystem, der læser nummerplader og giver specifikke biler adgang til det et afgrænset område, og kan kobles til porten eller døren, der automatisk åbner ved genkendelse.

I samarbejde med dig finder vi det helt rette system, der matcher din virksomheds behov.

Med adgangskontrol er det desuden muligt at tilknytte tidsskemaer, holde styr på mødetider og fravær, øge sikkerheden på særlige områder samt oprette specifikke adgangsmuligheder for den enkelte.

Adgangskontrol kan med andre ord skræddersys til din virksomhed. Hvis du går med tanker om en type adgangskontrol, men er usikker på om det er noget vi tilbyder, så tøv ikke med at kontakte os. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad et ADK-anlæg kan tilbyde.

Professionel Installation af dit nye adgangskontrolanlæg

Når du indgår et samarbejde med Dansk Alarm Sikring, får du en totalløsning. På den måde kan du læne dig tilbage og lade os stå for at gøre din virksomhed og dine medarbejdere så sikre og trygge som muligt.

Alle vores alarmsystemer og ADK-anlæg er godkendte.
Dansk Alarm Sikring har mange års erfaring med netop tyverisikring og alarmsystemer – og vores store know-how. Med inputs fra dine behov, ønsker og tanker – finder vi den rette løsning og sætter alt op, så det er klar til brug.

Hvad koster adgangskontrol til erhverv

Prisen på adgangskontrol varierer ud fra dine behov – og hvad dit ADK-anlæg skal kunne. SALTO Systems adgangskontrol med briksystem er både en let og effektiv måde at sikre mod ubudne gæster – og så er SALTO System også en særdeles god økonomisk løsning. Dette skyldes at bygningen blandt andet ikke behøves kabelføres.

Hold dig opdateret: Opdatér og vedligehold dit adgangskontrolsystem

En stor del af sikkerheden i et adgangskontrolsystem ligger i selve administrationen af systemet. Det er vigtigt, at det er nemt at foretage justeringer og ændringer. Den høje sikkerhed må ikke svækkes på grund af manglende administrativ vedligeholdelse og opdatering.

Dansk Alarm Sikring garanterer, at systemet er enkelt, overskueligt og brugervenligt. Det skal til enhver tid være nemt og ukompliceret at sørge for et opdateret system.
Adgangskontrol er ensbetydende med en markant forbedring af sikkerheden for enhver virksomhed uanset branche og størrelse.

Da elektroniske adgangskontrolsystemer er lette at opdatere og vedligeholde, vil det også fungere som et nemt og effektivt alternativ til ordinære nøgler til døre. Dette skyldes at man hurtigt kan spærre eller ændre adgangskortet. Så slipper du for at skulle ud og investere i nye nøgler eller skifte låsen på døren. Det øger samtidigt også sikkerheden på din arbejdsplads, at du altid kan kontrollere og rette i hvem, der har adgang til bygningen eller pladsen.

Kontakt os

Hos Dansk Alarm Sikring hjælper og vejleder vi dig gennem hele processen. Så tøv ikke med at kontakte os for nærmere information og aftal gerne tid til et uforpligtende konsulentbesøg.

Vi kører desuden også med glæde ud til dig i vores demovogn. Her kan du opleve på første hånd, hvordan vores alarmsikringssystemer fungerer og se, hvordan vores videoovervågning og adgangskontrol kan eksekveres på netop din arbejdsplads, byggeplads eller havneområder!

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær