Adgangskontrol til erhverv

 

Dansk Alarm Sikring tilbyder forskellige former for nem og sikker adgangskontrol til virksomheder, herunder ADK-anlæg. Adgangskontrol er en pålidelig og enkel sikkerhedsløsning, som kan være fordelagtig for virksomheder, så I alle kan føle jer sikre. Vi tilbyder avanceret online adgangskontrol, der øger sikkerheden og trygheden i hverdagen. Lad os hjælpe dig med at skabe en mere sikker fremtid.

Få et tilbud

 

Adgangskontrol til erhverv: Skab overblik og fleksibilitet med sikkerhed

Adgangskontrol er en smart og fleksibel måde at skabe overblik over, hvem der har adgang til et fysisk afgrænset område. Med vores avancerede adgangskontrolsystem kan du let tjekke, hvem der kommer og går i din virksomhed. Det giver ikke kun øget sikkerhed, men også mere fleksibilitet til dine medarbejdere.

Der findes flere forskellige typer af adgangskontrol, herunder adgangsbrikker, kortteknologier, fingeraftryk, ansigtsscannere og irisscannere. Vi hos Dansk Alarm Sikring tilbyder også nummerpladegenkendelse, som kan give adgang til afgrænsede områder.

Adgangskontrol kan tilpasses med tidsskemaer, mødetidsregistrering og fraværsregistrering samt skræddersyet adgang for den enkelte medarbejder.

Du kan desuden også passende overveje, hvorvidt du bør kombinere din alarmsikring med andre sikkerhedssystemer. Vi tilbyder komplet videoovervågning til erhverv, tyverialarm og/eller tågesikring, alt imens vi har mange års erfaring med installation af både byggeplads overvågning eller overvågning af et større eller mindre havneområde.

 

 

Elektronisk adgangskontrol (ADK anlæg)

Elektronisk adgangskontrol er en yderst populær løsning inden for sikkerhed i Danmark, og med god grund. Hos Dansk Alarm Sikring har vi gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at øge sikkerheden på arbejdspladsen med et elektronisk og trådløst ADK-anlæg uden besvær. Vi kan installere et elektronisk adgangssystem, som ikke kræver, at kabler skal trækkes gennem dørene.

Elektronisk adgangskontrol har mange fordele, herunder:

 • Kun personer med adgangskort eller tilladelse har adgang
 • Dette øger sikkerheden og giver medarbejderne tryghed
 • Nemt at administrere blandt alle medarbejdere
 • Bestem hvem der har adgang til specifikke områder og i specifikke tidsrum
 • Giver flere muligheder for at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen
 •  

 

Bestil din næste adgangskontrol hos Dansk Alarm Sikring

Vi hos Dansk Alarm Sikring er altid klar til at hjælpe og guide dig gennem hele processen. Tøv derfor ikke med at kontakte os for mere information, og book gerne et uforpligtende konsulentbesøg med os. Vi tilbyder også at køre ud til dig i vores demovogn, så du kan opleve vores alarmsikringssystemer og se, hvordan vores erhvervsalarm og adgangskontrol kan fungere på i din butik, på dit lager eller i dine kontorfaciliteter. 

 

Ofte stillede spørgsmål om adgangskontrol

Hvad er adgangskontrol? 

Adgangskontrol er en sikkerhedsløsning, der giver kontrol over, hvem der har adgang til et område eller en bygning ved hjælp af en elektronisk metode, som for eksempel adgangsbrikker, nøglekort eller biometrisk identifikation.

Nøglebrikker eller nøglekort?

Adgangskontrolsystemer kan bruge både nøglebrikker og nøglekort som en måde at identificere personer og give adgang til bestemte områder. Nøglebrikker er små elektroniske enheder, som bæres af brugeren, mens nøglekort er plastikkort med en chip eller magnetisk stribe.

Hvad består et adgangskontrolsystem af?

Et adgangskontrolsystem består typisk af en central kontrolenhed, adgangslæsere, adgangskontrolsoftware og adgangsbrikker eller nøglekort. Adgangslæsere kan være monteret på døre eller porte, og softwaren bruges til at administrere og overvåge adgangskontrolsystemet.

Hvorfor anvender man adgangskontrol?

Adgangskontrol anvendes for at øge sikkerheden og beskytte mod uautoriseret adgang til bygninger, kontorer, lagerområder og andre områder. Det giver også mulighed for at kontrollere adgangen til specifikke områder, begrænse adgangen til følsomme områder og overvåge området.

 

Kontakt os

Hos Dansk Alarm Sikring hjælper og vejleder vi dig gennem hele processen. Så tøv ikke med at kontakte os for nærmere information og aftal gerne tid til et uforpligtende konsulentbesøg.

Vi kører desuden også med glæde ud til dig i vores demovogn. Her kan du opleve på første hånd, hvordan vores alarmsikringssystemer fungerer og se, hvordan vores videoovervågning og adgangskontrol kan eksekveres på netop din arbejdsplads, byggeplads eller havneområder!

Ring til os
Skriv til os

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær