Byggeplads overvågning

Tyveri og indbrud på byggepladser er desværre ikke en uhørt hændelse – derfor er byggepladsovervågning vigtigt. Det sker desværre oftere, end man lige skulle tro og på alle tider af døgnet – året rundt – over land og by. 

Tyvene er ude efter alt fra værktøj til store maskiner, materialer og stillads, og det ender med at koste entreprenøre og byghere tid og penge. Faktisk koster tyverier fra danske byggepladser byggebranchen i omegnen af 600 millioner kr. om året. Og det er ikke uhørt, at tyvene kan slippe afsted med genstande, der løber op i et millionbeløb – bare for et enkelt indbrud på en enkelt byggeplads. Derudover kan det også ende med indirekte omkostninger som følge af tyverierne for at få byggepladsen tilbage til normal drift igen.

Der er heldigvis nogle sikkerhedsforanstaltninger, du kan gøre dig på din byggeplads, som kan afskrække tyvene for overhovedet at prøve på at begå indbrud.

 

Overvågning af din byggeplads

Os hos Dansk Alarm Sikring anbefaler, at du sikre din byggeplads med overvågning. Det kan afskrække helt og er uheldet ude alligevel, har du bevismateriale, der måske kan bruges i en eventuel efterforskning. 

Vi tilbyder byggeplads overvågning med proaktiv videoovervågning af din byggeplads/område. Det har både en præventiv effekt, at der skiltes med videoovervågning, samt at kameraerne er tydelige på pladsen. 

Vi gør alt, hvad vi kan for at passe på dine værdier med denne aktive områdesikring og tilbyder markedets førende kamerasystemer til vores kunder. Vi opsætter kameratårne på din byggeplads, som enten kan dække de mest udsatte områder eller en komplet dækning af hele byggepladsen – alt efter dine behov. 

Vores kameratårne er direkte forbundet med en forsikringsgodkendt kontrolcentral, som aktivt holder øje med dine værdier i de perioder, der aftales mellem dig og Dansk Alarm Sikring. Kommer personer ind på området, som ikke skal være der, vil de blive anråbt indenfor få sekunder via højtaler, så de forlader området uden at lave nogen skade.

Vores ekspertise i sikkerhed og services garanterer dig professionelle løsninger, der giver dig tryghed i maven. Vi benytter altid den nyeste teknologi indenfor overvågning, så vi sikrer, at du som kunde får den bedste sikring.

Vores videoovervågning: Topklasse teknologi

Vores kameratårne benytter noget af markedets bedste teknologi og er udstyret med to PTZ kameraer 4Mp med 25 x optisk zoom, og fire Bullit kameraer. Det gør, at vi med ét tårn kan sikre overvågning af store dele og specifikke områder af byggepladsen. Alle kameraerne er selvfølgelig udstyret med 4Mp og Starlight teknologi, som giver tydelige billeder hele døgnet rundt. Nedenstående billeder er taget på en plads om natten med meget lidt lys.

Dog er det ikke alt, som kan ses på denne måde, hvilket er årsagen til vi på flere kameratårne har monteret fire stk. 100 Watt LED projektører, der lyser godt op.

Lille My

Vi tilbyder også en mindre løsning, der kan bruges til overvågning af mindre byggepladser, eller som supplement til kameratårnet. Vi kalder den ”Lille My”, og den kan monteres på facader, mure mv. 

Den fungerer på nøjagtig samme måde som kameratårnet – dog bare i en mindre udgave. Det er en enhed af metal, hvor på der er monteret to Bullit kameraer og ét stk. PTZ 4Mp med 25 x optisk zoom – begge med Starlight teknologi. På denne løsning er der også monteret højtaler samt mulighed for hvidlys.

Dansk Alarm Sikring tilbyder sikring byggeplads

Vi leverer en samlet ydelse, som vi skræddersyer til dine behov for byggeplads overvågning og sikring. Vi specialiserer os i alle facetter af alamsikring og kan stå for alle parametre af din sikkerhed og tryghed. Udover overvågning kan vi give dig et komplet sikkerhedssystem, der dækker dig over hele linjen. Nedenfor kan du få indsigt i nogle af de ting, vi også kan hjælpe med:

Vi kan desuden også være behjælpelige med at rådgive dig om lovgivningen inden for overvågning – hvad må man, og hvad må man ikke overvåge? Der er f.eks. stor forskel i lovgivning om videoovervågningen, om du er privatperson, eller om videoovervågningen bruges i erhvervsregi. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lovgivning for videoovervågning og overvejer videoovervågning som din virksomheds nye sikkerhedsforanstaltning.

Kontakt os gerne

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten på telefon eller mail.

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær