Byggeplads overvågning

Dansk Alarm Sikring tilbyder byggeplads overvågning med proaktiv Videoovervågning af din byggeplads/område. Vi tilbyder markedets førende kamerasystemer til vores kunder.

Vores ekspertise i sikkerhed og services garanterer dig professionelle løsninger, der giver dig tryghed i maven.

Vi gør alt hvad vi kan for at passe på din værdier med denne aktive områdesikring. Det betyder kameratårnet er direkte forbundet med en forsikringsgodkendt kontrolcentral, som aktivt holder øje med dine værdier i de perioder, der aftales mellem dig og Dansk Alarm Sikring.

Kommer personer ind på området, som ikke må opholde sig her, vil de blive anråbt indenfor få sekunder via højtaler. Og på denne måde sikre, at de forlader området uden at lave nogen skade.

Vi benytter altid den nyeste teknologi indenfor overvågning, så vi sikrer, at du som kunde får det bedste ud af sikringen.

På vores kameratårne er der 2 PTZ kameraer 4Mp med 25 x optisk zoom og Starlight teknologi, som sikrer super godt syn om natten. Ydermere 4 Bullit kameraer på tårnet som sikrer området, containere, arbejdsredskaber, skure eller andre effekter efter kundens ønske. Dette kameraer er ligeledes 4Mp med Starlight teknologi.

Nedenstående billede er taget på en plads om natten med meget lidt lys. Blot til orientering

Dog er det ikke alt som kan ses på denne måde, hvilket er årsagen til vi på flere kameratårne har monteret 4 stk. 100 Watt LED projektører som lyser super godt op.

Lille My

Det er også muligt med montering af mindre enhed kaldet ”Lille My” Denne løsning kan monteres på facader, mure mv. Den fungerer på nøjagtig samme måde som kameratårnet – dog bare i en mindre udgave. Det er en enhed af metal, hvor på der er monteret 2 bullit kameraer og 1 stk. PTZ af samme typer som tidligere nævnt. På denne løsning er der også monteret højtaler samt mulighed for hvidlys.

Lille My bruges ofte som supplement til kameratårnet eller ved mindre pladser/områder.

Kontakt os gerne

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær