FAQ – Frequently Asked Questions

Hvad er et forsikringskrav?

Forsikringsselskaberne stiller en række krav, når du skal forsikre din virksomhed. Disse forsikringskrav udmønter sig i et sikringsniveau – og dit sikringsniveau er et udtryk for den risiko, din virksomhed har for indbrud. Dit niveau fastlægges ud fra de varer, du har til salg og værdien af disse varer, samt af det it-udstyr du selv bruger i virksomheden.

Sikringsniveauer

Jo mere attraktive dine varer er for indbrudstyve, des bedre indbrudssikring kræves. Og jo større koncentration af attraktive varer, des bedre indbrudssikring kræves. Og jo større forsikringskrav vil forsikringsselskabet kræve.

Der er i alt seks sikringsniveauer. Hvert niveau beskriver nøje hvilke krav, der er til låse, forstærkninger af bygningsdele, gitre, elektronisk alarmovervågning m.v. Sikringsniveau 10 er det laveste niveau, og sikringsniveau 60 er det højeste.

Kan jeg selv eller min elektriker opsætte alarm i forretning, når forsikringen kræver jeg skal have alarm i min virksomhed?

Nej, det kan ikke lade sig gøre. Når et forsikringsselskab kræver et bestemt sikringsniveau opfyldt, skal både sikringsprodukter, der bruges og installatøren, være registreret hos Forsikring & Pension. Dansk Alarm Sikring er naturligvis registreret hos Forsikring og Pension samt ISO 9001 certificeret.

Skal jeg have en analog telefonlinje hos et teleselskab?

Nej. Det er ikke længere nødvendigt med dyre abonnementer til diverse teleselskaber. Idag kan al overførsel ske via et GSM-modul. Ovenikøbet kan kunden få en sms besked når anlægget til- og frakobles. På denne måde kan kunden holde øje med hvornår og hvem som til- eller frakobler alarmen.

Såfremt kunden har et krav om en “overvåget” linje kan dette ske enten via GSM-senderen eller som ekstra backup via internettet. Om det bliver den ene eller den anden løsning bestemmer forsikringsselskabet.

Ihvertfald bliver det væsentlig billigere på abonnementet.

Vi har skilte hængende ned fra loftet i vores forretning. Kan de aktivere rumføleren/detektoren?

Vi er ofte ude hos kunder, som har skilte hængende ned fra loftet eller daginstitutioner, hvor det er helt almindeligt ved højtider, at der hænges uroer eller tegninger i snore mv. Her opsætter vi kombi detektorer. Dvs. de først bliver aktiveret (gir en alarm) når der både er bevægelse og varme. Altså et skilt eller en tegning bevæger sig kun, og giver derfor ingen alarm.

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær