TÅGESIKRING

Tågesikring passer på dine ting

Tågesikring som tilvalg til sikkerhedsløsninger har vundet et større og større indpas i Danmark. Det er en populær løsning, som har hjulpet mange danske virksomheder og detailforretninger med at beskytte deres værdigenstande.

En tågekanon fra Dansk Alarm Sikring stopper tyven på få sekunder. Mange virksomheder – helt fra små forretninger til meget store bygninger – har alarmsystemer, der sikrer deres indbo og værdier.

Men uanset hvilke forholdsregler du tager, kan du aldrig helt forhindre en tyv eller hærværksmand i at forsøge at bryde ind. En tågekanon kan tilsluttes en tyverialarm og vil mindske chancen for, at noget bliver stjålet eller ødelagt. På den måde vil du ved at tilføje en tågesikring til din alarmsikring, kunne beskytte dit inventar – også hvis skaden sker, og tyven bryder ind, før udrykningen kan nå frem.

Kunne du være interesseret i at høre mere om tågesikring, så kontakt os endelig.

Få et tilbud

Hvordan fungerer tågesikring?

Tågekanoner fylder rummet med tæt tåge og gør det umuligt for tyven at se – og dermed have svært ved at stjæle noget. Efter mindre end 30 sekunder (alt afhængigt at størrelsen af lokalet) vil rummet være fyldt med denne uigennemsigtige tåge og gør det umuligt for den ubudne gæst at kunne bevæge sig igennem for at nå til værdigenstandene.

I mange tilfælde vil tyven, under et tyveri i butik, kunne nå at stjæle genstande og være ude af døren igen på blot 5 minutter, men ved udløsning af røgkanon, vil de slet ikke nå frem til godterne. Derfor er tågekanoner en enormt effektiv løsning!

Tågen reducerer også hærværk og andre skader på lokaler og bygninger. Det hele holdes beskyttet, så politiet kan nå at ankomme.

Tågen er selvfølgelig fuldstændig uskadelig både for mennesker, dyr og dit interiør. Og tågen i røgkanonerne er blevet gennemtestet og dokumenteret ufarlig, blandt andet af Teknologisk Institut i Danmark.

Det er blandt andet de samme elementer, en blanding af vand og glykol, som man også har brugt i flere årtier i røgkanoner på diskoteker og i teateruniverset. Når røgkanonen udløses, bliver væsken i kanonen opvarmet med en sådan kraft og med så højt et pres, at der dannes den tætte tåge – som får selv den mest erfarne og ihærdige tyv til at vende om!

Tågesikring: Et fleksibelt koncept til enhver virksomhed

Dansk Alarm Sikring tilbyder en række tågekanoner, der er designet og udviklet til at sikre alle former for virksomheder og forretninger. De fleste af vore modeller kan endog monteres skjult bag væg eller loft.

Tågesikringen kan både installeres i små og store lokaler. Sammen finder vi den sikkerhedsløsning og tågesikring, der passer din virksomhed bedst. Der tages også højde for eventuelle krav til sikringsniveauer fra jeres forsikringsselskab.

Tågesikring fra Dansk Alarm Sikring


Her ses et eksempel på, hvordan røgkanonen går i gang i en tøjforretning. Få sekunder efter røgkanonen går igang er butikken fyldt med en tæt tåge, der umuliggør tyvens færden og forsøg på at stjæle tøjet.

Fordele ved beskyttelse med sikkerhedståge

Tågesikring er en sikkerhedsoverbygning, der skal give dig ro i maven, mens tyven gerne skal opleve det modsatte. At investere i tågesikring vil desuden også have en præventiv effektivt hos tyven. Ved markant skiltning af dine sikkerhedstiltag såsom tågesikring og DNA-mærkning på døre, vinduer og andre indgange, kan få tyven og andre ubudne gæster til at overveje en ekstra gang.

Ønsker du at forhøje dit sikkerhedsniveau, kan en tågesikring hjælpe dig på følgende måder:

 • Stopper øjeblikkeligt indbrud, tyveri, røveri, overfald og hærværk
 • Giver dig ro i sjælen og en god nattesøvn
 • Begrænser potentielt tab
 • Lav risiko kan give lavere forsikringspræmie
 • Anbefalet af politi og forsikringsselskaber
 • Uskadelig tåge, der ikke efterlader pletter eller spor
 • Ved eventuel udløsning af tågekanon kræves kun udluftning af lokalet

Det kan være en process, der trækker hår ud, når du og din virksomhed skal opgøre og tage hånd om de skader et tyveri eller hærværk har forvoldt dig og de værdier og genstande, du skal melde til forsikring, politi osv. Men med en tågesikring kan du undgå at tyven eller de ubudne gæster overhovedet når så langt. Det vil give dig ro i maven og sindet gennem hele forløbet!

På den måde opnår du ved tågesikring en beskyttelse af din virksomhed eller butik, som strækker sig langt udover blot at sikre mod tyveri. Det gælder både en præventiv effekt, beskyttelse af værdigenstande og materiel under et eventuelt indbrud – og så beskytter du også din virksomhed for følgeskader og en omkostelig eftertid.

For at opnå en komplet sikring af dit erhverv eller din butik – så kan du kombinere din nye tågesikring med DNA-mærkning. På den måde kan de eventuelle stjålne værdigenstande let spores. Og desuden kan der også sprayes væske på selve tyven, hvilket vil lette et opklaringsarbejde – og tyven og de stjålne genstande kan hurtigere findes igen.

Professionel installation og rådgivning af tågesikring

Hos Dansk Alarm Sikring har vi mange års erfaring i rådgivning og installation af tågesikring og andre alarm-og sikkerhedsinstallationer. Vi giver dig og dine medarbejdere grundige instruktioner i, hvordan man håndterer tågekanonen – for at undgå eventuelle falske igangsættelser af tågekanonen.

Leder du efter et komplet alarmsystem til din virksomhed eller forretning? Så læs meget mere om vores udvalg erhvervsalarmer, adgangskontrol og videoovervågning til erhverv.

Kontakt os og hør mere om tågesikring som led i dit komplette alarmsystem

Vi kommer gerne forbi ganske uforpligtende og fortæller mere om mulighederne i netop din virksomhed i vores demovogn. Tågesikring er et vigtigt element i dit komplette alarmsystem. Hos Dansk Alarm Sikring skræddersyer vi alarmsystemet efter dine behov og ønsker om sikringsniveau. Så er du, dine medarbejdere og dine værdigenstande helgarderet mod indbrud og tyveri. Kontakt os allerede i dag.

Ring til os
Skriv til os

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær