vores dygtighed

Er din sikkerhed

ærlig sikring

Til private & Erhverv

Vi servicerer hele DK

ring idag på: 36 70 70 00

Tågesikring Sjælland

Tågesikring passer på dine ting

En tågekanon fra Dansk Alarm Sikring stopper tyven på få sekunder. Mange virksomheder – helt fra små forretninger til meget store bygninger – har alarmsystemer, der sikrer deres indbo og værdier. Men uanset hvilke forholdsregler du tager, kan du aldrig helt forhindre en tyv eller hærværksmand i at forsøge at bryde ind.

En tågekanon kan tilsluttes tyverialarmer og vil mindske chancen for, at noget bliver stjålet eller ødelagt.

Kunne du være interesseret i at høre mere om tågesikring, så kontakt os endelig.

Få et tilbud

Hvordan fungerer tågesikring?

Tågekanoner fylder rummet – stort eller småt – med tæt tåge og gør det umuligt for tyven at se – og dermed have svært ved at stjæle noget.

Tågen reducerer også hærværk og andre skader på lokaler og bygninger. Det hele holdes beskyttet, så politiet kan nå at ankomme.

Tågen er selvfølgelig fuldstændig uskadelig både for mennesker, dyr og dit interiør.

Et fleksibelt koncept til enhver virksomhed

Dansk Alarm Sikring tilbyder en række tågekanoner, der er designet og udviklet til at sikre alle former for virksomheder og forretninger. De fleste af vore modeller kan endog monteres skjult bag væg eller loft.

Fordele ved beskyttelse med sikkerhedståge

Tågesikring er en sikkerhedsoverbygning, der skal give dig ro i maven, mens tyven gerne skal opleve det modsatte. Ønsker du at forhøje dit sikkerhedsniveau, kan en tågesikring hjælpe dig på følgende måder:

• Stopper øjeblikkeligt indbrud, tyveri, røveri, overfald og hærværk
• Giver dig ro i sjælen og en god nattesøvn
• Begrænser potentielt tab
• Lav risiko kan give lavere forsikringspræmie
• Anbefalet af politi og forsikringsselskaber
• Uskadelig tåge, der ikke efterlader pletter eller spor.

Kontakt os og hør mere

Vi kommer gerne forbi ganske uforpligtende og fortæller mere om mulighederne i netop din virksomhed. Kontakt os allerede i dag.

Ring til os
Skriv til os

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær