DNA alarm og mærkning

SelectaDNA – Den nye DNA alarm

Dansk Alarm Sikring præsenterer et helt nyt produkt, som hedder SelectaDNA. Produktet er med stor succes brugt i over 30 lande såsom England, New Zealand, Australien og Holland, hvor det har gjort opklaringsarbejdet meget nemmere for politiet. Dette er med til at gøre det besværligt for de gerningsmænd, som foretager røveri, indbrud og overfald.

Tyvene går udenom virksomheden, kontoret, byggepladsen, hjemmet eller bilen, når de får øje på den præventive skiltning. Der findes forskellige muligheder for at mærke værdigenstande eller efterlade mærkning på tyvene, der begår noget kriminelt. Politiet har mulighed for at logge sig på en hjemmeside, hvor du har registeret din personlige kode. Denne kode er gemt i den væske, du har købt.

Hvordan virker DNA mærkning?

SelectaDNA spray I tilfælde af røveri mærkes de pågældende personer med Selecta DNA spray, inden de forlader stedet. Denne spray sætter sig godt fast på hud og tøj, hvilket gør, at det vil kunne spores i op til 2 måneder efter. I væsken er der en kode, som kan spores tilbage til røveriet. Dette gør det meget nemmere for politiet at finde frem til den rette gerningsmand.

Har du værdifulde ting som tablets, smartphones, kunst, møbler og lign., kan du mærke tingene med denne usynlige væske. I væsken er der bittesmå prikker med et serie nr., som kan ses med et håndholdt mikroskop. Den usynlige væske kan ses med UV lys. På den måde kan politiet meget nemt se mærkningen samt den rette ejer. Væsken kan ikke fjernes, uden at den ødelægger eller ridser genstanden.

Pris fra 636.- kr.*

Der er også mulighed for at købe en spray, hvis virksomheden har større eller mange ting, som skal mærkes. Dette sprayes på større overflader som værktøj, maskiner m.m. Det gøres nemmere at genkende det stjålne produkt, når det findes igen.

Pris fra 1.865.- kr.*

Er du i tvivl om, hvem der har rørt ved en genstand, der ikke må røres ved? Så kan du påføre/mærke genstanden med denne gelé, som tørrer ind og forbliver usynlig. Når genstanden bliver flyttet/fjernet, kan personen, der har gjort dette, findes ved hjælp af UV lys. Dette produkt kan være med til at mindske svind i virksomheden.

Pris fra 2.145.- kr.*

Grease kan bruges udendørs til at beskytte kabeltromler, kobber, kloakdæksler, inventarer og statuer mv. Boligorganisationer og de sociale udlejere beskytter gasrør, elektriske ledninger, tagrender og klimaanlæg. Husejere kan bruge Grease til at forhindre tyveri af udendørs haner, vejrhaner og haveornamenter.

Pris fra 2.750.- kr.*

* Bemærk, at alle priser er eksklusive moms

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær