VIDEOOVERVÅGNING TIL ERHVERV

Med videoovervågning af dit erhverv, kan du have ro i maven hele døgnet. De fleste virksomheder kender til diverse forbrydelser. Forbrydelser kan forekomme grundet ringe sikkerhed i området. Det er svært at holde øje med alle hændelser konstant. 

Kameraovervågning er derfor ofte en god løsning til at øge sikkerheden og skabe tryghed. På den måde kan du holde øje med ubudne gæster og videomaterialet kan bruges som bevismateriale til en eventuel politisag!

Hvorfor vælge videoovervågning?

Med kameraovervågning kan du effektivt sikre din virksomhed og forebygge uønsket aktivitet. Ved brug af kamera er det muligt at overvåge hele døgnet. Du kan tjekke og forhindre mistænkelige handlinger samt undersøge færden på området. Kamera kan virke afskrækkende på kriminelle og medvirke til, at de holder sig væk.

Videoovervågning sikrer altså virksomheden mod risici og fare. Dansk Alarm Sikring sørger for en klar skiltning af videoovervågning – for på den måde at videoovervågning bliver en præventiv tyveriforanstaltning.

Dansk Alarm Sikring kan også sørge for den lovpligtige registrering af kameraerne hos politiets kameraregister, også kaldet POLCAM.

Hvis en forbrydelse er sket, kan kameraovervågning give en afgørende fordel i forhold til opklaring. Et kamerasystem kan inkluderes i politiets efterforskning og bruges som bevismateriale.

Videoovervågning kan også benyttes til at finde fejl ved virksomhedens eget arbejde og dermed sikre fuld effektivitet.

Hvad bruger man videoovervågning til?

Videoovervågning kan bruges til mange ting – du kan blot bruge et kamera til at overvåge en port, dør eller en parkeringsplads.

Man kan desuden også supplere videoovervågningen med en intelligent ansigts,- og bevægelsesscanner. Denne sensor scanner bevægelser og mennesker – og kan kende forskel på om der er tale om naboens kat eller en ubuden gæst.

Dette vil minimere antallet af falske alarmer og vil gøre håndtering af videomaterialet du får fra videoovervågning væsentligt lettere og hurtigere at håndtere.

Blandt andet fordi kameraet først begynder at optage, når den bliver notificeret om bevægelse. Du slipper altså for at skulle sidde og gennemgå flere timers videooptagelser! Ved tilvalg af bevægelsesdetektion, får du en besked, via app på telefon eller andet device – og kan altså altid holde dig opdateret, hvis der sker noget besynderligt. 24 timer i døgnet, 365 dage om året!

Proaktiv videoovervågning: Et system der opfylder dine behov

Når du skal vælge dit nye videoovervågningssystem, er der en del valg du kan træffe. Skal kameraet være digitalt eller analogt? Hvad skal kameraet kunne, og hvad er du særligt fokuseret på?

Teknologien inden for kameraovervågning udvikles løbende. Hvor du tidligere kun kunne vælge analoge løsninger, kan vi i dag også tilbyde digitale løsninger. Vi har alt fra mindre systemer med ét kamera til større avancerede systemer med mange hundrede kameraer. Vi tilbyder både videoovervågning til indendørs og udendørs brug – alt efter, hvad eller hvilket område, du vil holde øje med. Alt sammen i solid kvalitet.

For at understrege den høje kvalitet er alle vores kameraer kablede. Det vil sige, at ingen af dem er trådløse – som netop er kendt for deres dårlige signaler, manglende driftsikkerhed og værende nemme at hacke.

Systemerne arbejder sammen med hurtige og professionelle servere og du kan altid holde øje med hvad der sker – via en app på din telefon eller andet device. Dét er smart!

Vi rådgiver og vejleder grundigt inden investering. Det er vigtigt for os, at du får den mest optimale løsning. Du får et skræddersyet system, som opfylder netop din virksomheds behov. Som også tilgodeser eventuelle blinde vinkler. På den måde er du dækket helt ind med rådgivning og korrekt installation fra Dansk Alarm Sikring.

For et optimalt sikkerhedssystem over hele linjen bør du overveje at kombinere din kameraovervågning med:

Videoovervågning til erhverv: Byggepladsovervågning

Videoovervågning er en særdeles god sikkerhedsforanstaltning, hvis du skal sikre et større område – såsom videoovervåge en byggeplads. Kameraerne til udendørs brug kan holde til alle klimaets elementer. 

Termisk overvågning

Termisk overvågning kan bruges til at løse mange opgaver. De kan observere maskiner og deres funktioner, områdesikring ved bygninger eller større områder (perimetersikring), observere ildspåsættelser, analyse af objekter, proaktiv videoovervågning.

Det gør det termiske kamera blandt andet ved at monitorere, detektere og analysere overfladers temperaturforskelle.

Klik gerne på på filmen, hvor vi forklarer mere om det.

Professionel opsætning og installation af videoovervågning

Hos Dansk Alarm Sikring kan du nemt finde og få installeret den rette overvågningsløsning til dig. Vi har mange års erfaring i alarmsikringsbranchen – og selvfølgelig også videoovervågning. Vi kan dermed hjælpe og rådgive dig til korrekt overvågning og montering – og opsætte og installere de pakkeløsninger, som du og din virksomhed har brug for. 

Dansk Alarm Sikring er ISO 9001-certificeret og har dygtige og kvalificerede medarbejdere. Vores medarbejdere både installerer og integrerer kameraovervågning. Vi bruger kun professionelle samarbejdspartnere, hvilket sikrer den bedste kvalitet på markedet.

Vi kan desuden også være behjælpelige med at rådgive dig om lovgivningen inden for overvågning – hvad må man, og hvad må man ikke overvåge? Der er f.eks. Stor forskel i lovgivning om videoovervågningen om du er privatperson eller om videoovervågningen bruge i erhvervsregi. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lovgivning for videoovervågning og overvejer videoovervågning som din virksomheds nye sikkerhedsforanstaltning.

Kontakt os

Tag kontakt til Dansk Alarm Sikring og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med et sikkert arbejdsmiljø og øget tryghed. Desuden kører vi også gerne ud til din virksomhed i vores demovogn. Her kan du danne dig et overblik over, hvilke løsninger, der kunne passe dig og dine sikkerhedsbehov allerbedst. Vi sætter midlertidig videoovervågning op, og så kan du med en direkte forbindelse følge med i, hvordan det virker. 

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær