Alarmsystemer til privatskoler

Hos Dansk Alarm Sikring tilbyder vi alarmsystemer til privatskoler, der kan hjælpe med at skærpe sikkerheden. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov, hvorefter vi foreslår en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine sikringskrav.

Vi tilbyder blandt andet kameraovervågning, tyverialarmerbrandalarmer og andre sikringsløsninger.

Med et alarmsystem fra Dansk Alarmsikring er din privatskoles risiko nedtonet med hensyn til indbrud. Et moderne alarmsystem vil forebygge indbrud, og skulle uheldet ske, så rykker vores vagter hurtigt ud.

Vi anbefaler at have et ordentligt alarmsystem på privatskoler, da alarmer har en præventiv effekt mod indbrud. Ser indbrudstyven, at der er en tyverialarm eller kameraovervågning, vil tyven ofte blive skræmt væk.

Forældede brandalarmsystemer

Når Dansk Alarmsikring er ude hos privatskoler, ser vi ofte, at der benyttes forældede alarmsystemer, herunder røg- og brandalarmer.

Vi anbefaler en professionel løsning, der sikrer, at din privatskole er beskyttet mod brand. Vores løsninger tilpasses skolebygningens størrelse og sikkerhedskrav samt risiko for forskellige brandfare.

Kontakt os gerne

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær