Alarmsystemer til Havne

Dansk Alarm Sikring tilbyder højteknologisk kameraovervågning til havne, når sikkerheden skal skærpes.

Havne er hyppige mål for indbrudstyve, når de skal finde steder at trænge ind, da der typisk er mindsket sikkerhed.

Vi anbefaler derfor kameraovervågningsløsninger, der kan filme 24/7 for at sikre, at sikkerheden hele tiden er i top.

En investering i alarmsikring er penge godt givet ud, da alarmer og overvågning har en forebyggende effekt mod indbrud. Vi tilbyder blandt andet videoovervågning, tyverialarmer, vagter og andre sikkerhedsløsninger.

Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov, så du kan være sikker på at få en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine sikringskrav.

Kameraovervågning

Kameraovervågning er en effektiv løsning til at øge sikkerheden og skabe tryghed på havne.

Vælger du kameraovervågning, får du et klart overblik over al aktivitet, der hænder på havnens areal, og du kan nemt justere, hvornår dine kameraer skal filme.

Er du i tvivl om, der er sket en forbrydelse, kan du nemt tjekke kameraoptagelserne igennem for mistænkelig aktivitet, og derved danne dig et grundigt overblik over havnens besøgende.

Kamerasystemer benyttes ofte i politiefterforskninger, da billeder af god nok kvalitet kan bruges som bevismateriale. Med en kameraovervågningsløsning fra Dansk Alarm Sikring er du sikret dette.

Tyverialarmer

Udover kameraovervågning har du også mulighed for at benytte dig af tyverialarmer. Enten alene eller i sammenhæng med kameraovervågning som en samlet pakke.

Skulle du være så uheldig at få besøg af ubudne gæster, så vil alarmen hurtigt overføre et alarmsignal til den ønskede kontrolcentral. Herefter tilkaldes straks den nødvendige patrulje, der rykker ud til stedet.

Vagt

Skal din havn bevogtes, kan vi sende vores dygtige vagtservice ud. Vi er et vagtfirma i topklasse, der er godkendt af politiet.

Dansk Alarm Sikring er ISO 9001:2015 certificeret, autoriseret og godkendt af politiet. Derudover er vi medlem af vagt- og sikkerhedsbranchen.

Kontakt os gerne

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær