Autoriseret vagtfirma

Har du brug for en vagt til at gøre hverdagen mere tryg for personalet i din virksomhed eller til at bevogte højrisiko varer?

Dansk Alarm Sikring er et solidt vagtfirma i topklasse og naturligvis godkendt af Politiet.

Det kan vi tilbyde

Hvis du får brug for et erfarent og solidt vagtfirma, så er Dansk Alarm Sikring altid til rådighed. Vores egne vagter eller samarbejdspartnere udfører dagligt mange forskellige slags opgaver. Opgaverne inkluderer alarmpatrulje, fast vagt med eller uden hund, værditransporter, butiks- og centervagter samt meget andet. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Vores vagtfirma hjælper dig med at passe på dine værdier. Vores vagter er erfarne, dygtige og yderst professionelle i alle tilfælde. Vores løsninger er fleksible og bliver tilrettelagt på baggrund af dine specifikke behov. Vi kan imødekomme de fleste ønsker, og vi sikrer den bedste ydelse samt høj kvalitet. Vi leverer optimal sikkerhed til vores kunder.

Vi dækker hele Danmark og er klar til at betjene dig med alle former for vagtarbejde og bevogtningsopgaver. Vi har ekspertisen og erfaringen, som gør, at vi kan tage alle opgaver til os. Vi er ISO 9001:2015 certificeret, autoriseret og godkendt af politiet samt medlem af vagt- og sikkerhedsbranchen.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne snarest for en snak om dine behov for hjælp og støtte fra et erfarent vagtfirma og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af vagtopgaver – det er nemlig ikke så lidt. Læs også gerne mere om os og vores mange kompetencer her på hjemmesiden. Hos os er vores kunder i sikre hænder til enhver tid.

Du kan skrive til os på mail@danskalarmsikring.dk eller ringe på tlf. 36 70 70 00.

Læs mere om:
SelectaDNATyverialarmerAdgangskontrol

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær