SALTO Systems

Hvad er SALTO Systems?

SALTO Systems er professionel adgangskontrol (ADK) beregnet til at montere på standard modul låsekasser. Med SALTO adgangskontrol kan du optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og billig måde i din virksomhed.

Elektronisk adgangskontrol vinder større og større indpas i Danmark. Det skyldes, at systemer som SALTO, er en særdeles pålidelig løsning i kampen mod indbrud. SALTO giver dig stor brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser, idet systemet er en billigere løsning sammenlignet med mange andre ADK systemer.

SALTO Systems har den fordel, at eksisterende låsesystemer samt låsekasser kan bruges og nemt kan kombineres med eksisterende låsecylindre – bygningen skal derfor ikke kabelføres.

Du får derfor skærpet din sikkerhed, uden du skal tænke på at afskaffe dit tidligere adgangskontrolsystem.

Hvor kan SALTO Systems bruges?

Systemet kan blandt andet benyttes i dit hjem, på din arbejdsplads eller institution.

Hos Dansk Alarm Sikring anbefaler vi SALTO Systems til både privat- og erhvervskunder. Det er et veloplagt adgangskontrolsystem til alle, der ønsker en sikker og pålidelig nøglehåndtering.

Hvad end du skal bruge tidsbegrænset adgang, specifikke adgangstilladelser eller integration til andre systemer, så kan SALTO håndtere det hele.

Systemet kan tilpasses lige netop dine behov.

Hvorfor vælge SALTO Systems?

Du får en brugervenlig software til håndtering af nøglebrikker eller kort. Og derudover får du mulighed for tids- og kalenderstyring af udstedte nøglers rettigheder. Grundet systemets moderne brugermenu, er det nemt at spærre brikker, som bliver væk, og nye kan straks laves. Du er garanteret et hurtigt overblik over aktive nøgler og tilknyttede rettigheder, og du kan til enhver tid monitorerer aktivitet.

SALTOs offline enheder kan installeres i eksisterende døre, og skulle det ønskes, har du mulighed for at låse op med mobilen via SALTO ‘Justin Mobile’. Systemet kan også bruges på andre enheder end døre, eksempelvis omklædningsskabe, postkasser og nøgleskabe m.m.

SALTO adgangskontrolsystem kan håndtere op til 4.000.000 brugere og 64.000 enheder, skulle det ønskes.

Hvordan virker SALTO?

SALTOs adgangskontrolsystem forbinder sig via en gateway til din computer gennem et trådløst netværk. Med din computer kan du gennem SALTO systemet tjekke, hvem der kommer og forlader dit valgte fysiske område. Du får derfor et detaljeret overblik over sikkerheden i din bygning.

Du får en real-time informationsstrøm, der underetter dig om alle aktiviteter i den bygning, hvor systemet er installeret.

Vælger du et SALTO system, får du en langtidsholdbar adgangskontrolløsning, der er omkostningseffektiv og fremtidssikret.

Hvilken type adgangskontrol ønsker du?

Der er mange muligheder inden for adgangskontrol, og SALTO tilbyder løsninger inden for adgangsbrikker, kortteknologier, fingeraftryk og ansigtsscannere.

Vi rådgiver dig om, hvilken løsning, der passer til dine behov og dit hjem, virksomhed eller institution.

Kontakt os

Hos Dansk Alarm Sikring hjælper og vejleder vi dig gennem hele processen. Kontakt os for nærmere information og aftal gerne tid til et uforpligtende konsulentbesøg.

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær