vores dygtighed

Er din sikkerhed

ærlig sikring

Til private & Erhverv

Vi servicerer hele DK

ring idag på: 36 70 70 00

ERHVERVSALARM: DET KOMPLETTE ALARMSYSTEM TIL ERHVERV

Erhvervsalarmer er afgørende for sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen. En pålidelig erhvervsalarm kan også skabe tryghed blandt medarbejderne. Ved at vælge den rette pakkeløsning kan din virksomhed beskyttes mod tyveri, hærværk og overfald. Dansk Alarm Sikring tilbyder skræddersyede pakkeløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Få et tilbud

Alarmsystem til erhverv: Tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen

Dansk Alarm Sikring tilbyder alarmsystemer til erhverv, der giver tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen. Vores 9001-systemer er forsikringsgodkendte og har mulighed for døgnovervågning. Vi tilbyder fleksible løsninger, der er lette at betjene, herunder kablede, trådløse eller digitale alarmsystemer. Du kan også tilkoble videoovervågning, tyverialarm eller adgangskontrol til en app. Vores systemer kan også detektere brand, gasudslip eller oversvømning alt efter dine behov.

Erhvervsalarm fra Dansk Alarm Sikring

Erhvervsalarm med adgangskontrol

Hos Dansk Alarm Sikring tilbyder vi JA-100 ADK-anlæg til erhverv, der er lette og effektive at opsætte. Medarbejderne får deres egen nøglebrik, som giver adgang til forskellige områder. Du kan nemt kontrollere adgangen til specifikke områder og spærre nøglebrikker hurtigt, hvis de mistes. Systemet sikrer din virksomhed mod tyveri og uønskede gæster 24/7. Du kan desuden læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med adgangskontrol.

Jablotron JA-100 Betjeningspanel

Erhvervsalarm med videoovervågning

At tilføje videoovervågning til alarmsikringen af din virksomhed kan være en fordelagtig ekstra tyveriforanstaltning, da det kan hjælpe med at fange tyven på kamera og gøre det nemmere for politiet eller forsikringen at løse sagen. For at øge sikkerheden yderligere, kan du også overveje at tilføje bevægelsessensorer og/eller en ansigtsscanner til din videoovervågning. Udover at forhindre tyveri, kan videoovervågning også bruges til at fange uheld på arbejdspladsen, f.eks. på en byggeplads eller i et havneområde. Vi kan også tilbyde overvågning af blandt andet havneområder og byggeplads overvågning, hvor arbejdsulykker typisk forekommer oftere. Du kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med videoovervågning til erhverv ved at klikke på linket.

Hvorfor vælge Dansk Alarm Sikring?

 • Dansk Alarm Sikring tilbyder skræddersyede erhvervsalarmsystemer
 • Alarmsystemerne kan nemt opgraderes og tilpasses
 • Der er mulighed for at supplere med tågesikring.
 • Vi tilbyder sikkerhedsløsninger i alle sikringsniveauer, inklusive højeste niveau på 60
 • Serviceaftaler inkluderer tilknytning til en døgnbemandet vagtcentral for ekstra tryghed
 • Vagtudrykning sendes ud, hvis alarmen går, og området sikres igen

Ofte stillede spørgsmål om erhvervsalarmer

Hvilket sikringsniveau dækker jeres erhvervsalarmer op til?

 • Vores erhvervsalarmer dækker op til det højeste niveau på 60.

Er jeres alarmsystemer forsikringsgodkendte?

 • Ja, vores alarmsystemer er forsikringsgodkendte.

Er der løbende service på jeres AIA-alarmer?

 • Ja, vi tilbyder løbende service på vores AIA-alarmer. 

Er der gratis installation?

 • Vi tilbyder en gratis og uforpligtende sikkerhedsgennemgang af din virksomheds sikkerhedssituation. Vi tilbyder en fast pris på installationen af sikkerhedsløsningen, så man som kunde ikke oplever uforudsete udgifter. 

Er der vagtcentral inkluderet?

 • Det afhænger af den valgte serviceaftale hos Dansk Alarm Sikring. Der kan tilkøbes en serviceaftale med tilknyttet døgnbemandet vagtcentral.

Bliver der også sat alarmskilte op? – Er dette med i prisen?

 • Klistermærker til døre og vinduer medfølger for at afskrække tyve og uvelkomne gæster.

Kontakt os

Hos Dansk Alarm Sikring hjælper og vejleder vi dig gennem hele processen. Så tøv ikke med at kontakte os for nærmere information og aftal gerne tid til et uforpligtende konsulentbesøg.

Vi kører desuden også med glæde ud til dig i vores demovogn. Her kan du opleve på første hånd, hvordan vores mange sikkerhedsløsninger fungerer og se, hvordan vores videoovervågning og adgangskontrol kan eksekveres på netop din arbejdsplads, byggeplads eller havneområder!

Ring til os
Skriv til os

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær