vores dygtighed

Er din sikkerhed

ærlig sikring

Til private & Erhverv

Vi servicerer hele DK

ring idag på: 36 70 70 00

Erhvervsalarm: Det komplette alarmsystem til erhverv

Erhvervsalarmer det vigtigste element i tryghed og sikkerhed i din virksomhed. Ikke alle virksomheder og forretninger er ens – det gælder både størrelsen på forretningen, men også hvad den kræver af sikring.

Med et ordentligt alarmsystem er din virksomhed eller forretning både beskyttet mod tyveri, hærværk og eventuel overfald. Du kan finde den helt rette pakkeløsning hos Dansk Alarm Sikring, der er skræddersyet dine behov.

En god erhvervsalarm kan både sikre jeres virksomhed mod tyveri – men den kan også skabe tryghed blandt de ansatte.

Tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen: Alarmsystem til erhverv

Dansk Alarm Sikring er ISO 9001-godkendte, vores erhvervsalarmer er alle forsikringsgodkendte og vores overvågningskameraer giver mulighed for overvågning døgnet rundt. Døgnovervågning er ideelt til dig, der vil holde øje med og forhindre mistænkelig adfærd på din grund. Overvågning kan også bruges som bevismateriale i en politiefterforskning.

Alarmsystemer og alarmanlæg til erhverv, der betjenes af mange medarbejdere – skal helst være ukompliceret og let at håndtere og betjene. Det er noget vi har fokus på, når vi skal finde den rigtige sikkerhedsløsning til netop dig!Vi leverer både alarmløsninger, der er kablede eller trådløse – eller en kombination af disse. På den måde er alle vores løsninger fleksible. Med et digitalt alarmsystem, kan du nemt koble din videoovervågning, tyverialarm eller adgangskontrol til en app, så du altid har sikkerheden og trygheden lige i lommen. Der er nogle forsikringsselskaber, der kræver at alarmsikringen er digitalt baseret – men heldigvis er det også en praktisk og smart løsning, der kan skabe en fleksibel arbejdsgang. Desuden kan du også vælge et alarmsystem, som kan mere end at beskytte mod uvorne gæster. Men du kan vælge at alarmsystemet også kan detektere brand, gasudslip eller oversvømning. Alt efter, hvad din forretning eller erhverv kræver af sikring.

Erhvervsalarm med adgangskontrol

Der er mange ADK-anlæg, som kan tilpasses din virksomheds behov. Blandt andet fører vi hos Dansk Alarm Sikring SALTO-systems, der er let og effektivt at opsætte. Her får medarbejderne deres egen nøglebrik, som de kan bruge til forskellige døre og indgange. På den måde er det både gjort let for dig og dine medarbejdere.

Du kan nemlig også få skabt et overblik over, og kontrollere, hvem der har adgang til specifikke områder i din virksomhed. Og hvis en nøglebrik bliver væk, så kan du hurtigt spærre den.

På den måde er jeres virksomhed altid sikret mod tyveri og ubudne gæster – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Læs mere om adgangskontrol til erhverv her. 

Erhvervsalarm med videovervågning

Som en ekstra tyveriforanstalning, så kan det også være fordelagtigt at tilføje videovervågning til alarmsikringen af din forretning eller virksomhed. På den måde kan du fange tyven på kamera – og det letter et eventuelt opklaringsarbejde hos politiet, eller forsikringsarbejdet. Du kan også bruge videoovervågning til at fange uheld på arbejdspladsen.

Skal du have overvåget din byggeplads eller et havneområde? Så kan termisk videoovervågning også være en løsning.

Du kan også vælge at koble bevægelsessensorer og/eller en ansigtsscanner til din videoovervågning.

Læs meget mere om videoovervågning til erhverv her 

Vi skræddersyr dit erhvervsalarmsystem

Med dine behov og ønsker in mente, udarbejder og rådgiver vi hos Dansk Alarm Sikring til den ultimative sikkerhedsløsning, der går i dybden og helgarderer dig, din virksomhed eller forretning og dine medarbejdere mod tyveri, hærværk og eventuel overfald.

Vores alarmsystemer er lette at opdatere og opgradere – så de kan udbygges, hvis din virksomhed skulle vokse eller dine behov og kravene skærpes. Ingen opgave er for lille eller stor til os.

Overvej at supplere erhvervsalarmen med tågesikring

Du kan desuden også vælge at supplere din alarmsikring med tågesikring/røgkanon som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Med røgkanonen er du dækket helt ind, hvis tyven skulle bryde ind. Indenfor 30 sekunder fyldes lokalet med en tyk, uigennemsigtig tåge, der umuliggør tyven i at finde frem til godterne. På den måde kan tyven allerede stoppes i det sekund der brydes ind, før vagtudrykningen kan nå frem.

DNA-alarm i detailbranchen: Tyvens nemesis

Er der tale om en forretning eller butik, som du skal have sikret – kan du også overveje, om du skal kombinere din sikkerhedsløsning med DNA-alarm og mærkning. Her er der tale om en DNA spray, der sprayes på de værdifulde genstande.

På den måde kan tyvekosterne spores – og du kan være heldig at Politiet finder netop dine værdier. DNA-alarmen kan også justeres til at spraye DNA-materiale på tyvene. Og på samme måde, kan et opklaringsarbejde fra politiet lettes, og tyvene kan lettere findes! Skiltet der med DNA-alarmen, kan det også afskrække tyven fra at bryde ind.

Læs mere om DNA-alarmer og DNA-mærkning her. Vi tilbyder alle sikkerhedsløsninger og erhvervsalarmer i alle sikringsniveauer. Vi leverer erhvervsalarmer og pakkeløsninger, der dækker helt op til højeste sikringsniveau – nemlig 60.

Serviceaftaler og sikkerhedsløsninger

Når vi sammen har skræddersyet dit nye alarmsystem, så kan du overveje, hvilken serviceaftale du kunne tænke dig at indgå med Dansk Alarm Sikring. Du og din virksomhed kan for eksempel i din serviceaftale blive tilknyttet en døgnbemandet vagtcentral. Det vil også skabe en større tryghed blandt dine ansatte.

Skulle tyverialarmen aktiveres, så står Dansk Alarm Sikring selvfølgelig for at sende vagtudrykning ud til dine lokaler og går ikke før området er helt sikret igen. Det er god service – som giver dig ro i maven, altid.

Gå på opdagelse i vores servicepakker nedenunder – og find det rette til dig! Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig. Ved alle servicepakker følger der klistermærker til døre og vinduer med. En solid markering af dine sikkerhedsløsninger vil have en præventiv effekt ved tyven eller den ubudne gæst.

Professionel installation af din nye erhvervsalarm

Hos Dansk Alarm Sikring går kvalitet og pris hånd i hånd. Vores installatører er specialuddannede. Når systemet er monteret og sat op – så udfører vi også en grundig instruktion til dig og de medarbejdere, som skal kunne betjene anlæggene.

På den måde undgås misforståelser og fejlalarmer. Skal du have en pakkeløsning, så sørger vi selvfølgelig også for at alarmsystemerne og andre sikringsløsninger taler sammen.

Hvis du samtidig tilmelder dig en serviceaftale hos os, yder vi desuden også for vedligeholdelse, opgradering og softwareopdatering af dine alarmsystemer, når de er sat op. Mange forsikringsselskaber kræver, at dit alarmsystem eller alarmanlæg serviceres og vedligeholdes én gang om året.

Kontakt os for et tilbud på en erhvervsalarm

Står din virksomhed eller forretning og overvejer at installere en professionel og forsikringsgodkendt erhvervsalarm – så kontakt Dansk Alarm Sikring og få en uforpligtende rådgivning indenfor erhvervsalarmer og alarmsikring af din virksomhed. Hvis du går med en idé til sikkerhedsløsning til netop dit erhverv, men ikke kan finde det i vores udvalg – så tøv ikke at kontakte os!

Hos Dansk Alarm Sikring er det nemlig kun fantasien der sætter grænserne for, hvad man kan levere af alarmsikring. Desuden kører vi gerne ud i vores demovogn – hvor du kan på egen hånd kan opleve de uendelige muligheder for alarmsikring.

Snedkervej 5
4600 Køge
Tlf. 36 70 70 00
mail@danskalarmsikring.dk

Book et uforpligtende møde med vores demovogn.

Ring til os
Skriv til os

  GRATIS SIKKERHEDSTJEK

  Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

  • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

   Mvh

   Albertslund Lilleskole

   Christina Manly Jacobsen

   Viceskoleleder

   Christina Manly Jacobsen
  • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
   Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

   Mvh

   Hvalsoe Sawmill

   Tina Haagensen

   Sales manager

   Tina Haagensen
  • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

   Mvh

   Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

   Lars Kildholt

   Indehaver

   Lars Kildholt
  • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
   Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
   Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

   Mvh

   KØGE GOLF KLUB

   Leif Larnkjær

   Golfmanager

   Leif Larnkjær