vores dygtighed

Er din sikkerhed

ærlig sikring

Til private & Erhverv

Vi servicerer hele DK

ring idag på: 36 70 70 00

Kameraovervågning Sjælland

De fleste virksomheder kender til diverse forbrydelser. Forbrydelser kan fremkomme grundet ringe sikkerhed i området. Det er svært at holde øje med alle hændelser konstant. Kameraovervågning er derfor ofte en god løsning til at øge sikkerheden og skabe tryghed.

Hvorfor vælge kameraovervågning?

Med kameraovervågning kan du effektivt sikre din virksomhed og forebygge uønsket aktivitet. Ved brug af kamera er det muligt at overvåge hele døgnet. Du kan tjekke og forhindre mistænkelige handlinger samt undersøge færden på området. Kamera kan virke afskrækkende på kriminelle og medvirke til, at de holder sig væk. Kameraovervågning sikrer altså virksomheden mod risici og fare.

Hvis en forbrydelse er sket, kan kameraovervågning også give en afgørende fordel i forhold til opklaringen. Et kamerasystem kan inkluderes i politiets efterforskning og bruges som bevismateriale.

Kameraovervågning kan også benyttes til at finde fejl ved virksomhedens eget arbejde og dermed sikre fuld effektivitet.

Et system der opfylder dine behov

Teknologien indenfor kameraovervågning udvikles løbende. Hvor du tidligere kun kunne vælge analoge løsninger, kan vi i dag også tilbyde digitale løsninger. Vi har alt fra mindre systemer med ét kamera til større avancerede systemer med mange hundrede kameraer. Systemerne arbejder sammen med hurtige og professionelle servere.

Vi rådgiver og vejleder grundigt inden investering. Det er vigtigt, at du får den mest optimale løsning. Du får et skræddersyet system, som opfylder netop din virksomheds behov.

Dansk Alarm Sikring er ISO 9001 certificeret og har dygtige og kvalificerede medarbejdere. Vores medarbejdere både installerer og integrerer kameraovervågning. Vi bruger kun professionelle samarbejdspartnere, hvilket sikrer den bedste kvalitet på markedet.

Kameraovervågning kan desuden kombineres med f.eks. adgangskontrol og tyverialarmer for et optimalt sikkerhedssystem.

Termisk overvågning

Termisk overvågning kan bruges til at løse mange opgaver. De kan observere maskiner og deres funktioner, områdesikring ved bygninger eller større områder, observere ildspåsættelser, analyse af objekter, proaktiv videoovervågning mv. Klik gerne på filmen, hvor vi forklarer mere om det.

Kontakt os

Tag kontakt til Dansk Alarm Sikring og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med et sikkert arbejdsmiljø og øget tryghed.

Ring til os
Skriv til os

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!
  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær