Samarbejdet skete lidt ved et tilfælde. Sten Qvist, som driver Dansk Alarm Sikring, var på besøg i en af Berle Pool + Spas butikker og spurgte ind til virksomhedens kameraer og alarmsystemer. Det arbejdsskadede spørgsmål, som Sten kalder det, endte med at blive starten på et godt samarbejde.

 

Nice to have eller need to have?

Der er selvfølgelig nogle generelle krav fra forsikringen til, hvordan du som forretning eller virksomhed tyverisikre dine værdier og varer. “Vi hos Dansk Alarm Sikring sørger altid for, at kravene fra forsikringen er opfyldt, men også at kunden altid får en løsning, der får dem til at føle sig sikker” – Sten Qvist

I tilfældet med Berle Pool + Spa gik vi fra rum til rum og snakkede om, hvorvidt de havde brug for videoovervågning i de enkelte rum, om der var krav til det fra forsikringens side, eller om det gav mening i tyveri forebyggende øjemed. Da det ikke altid er alle rum, der behøver overvågning.

 

Mange værdier i store og små størrelser

Berle Pool + Spa har et stort sortiment, der rangerer fra store til små ting af høj værdi. Det var derfor vigtigt for Berle at få kameraer op, der først og fremmest kunne afskrække fra at putte de små værdier i lommen, men samtidig også ville kunne opfange det, hvis nogen var så dumme at prøve. Det ledte til en løsning, der fik Berle Pool + Spa til at føle, at de og deres forretning var så sikker som mulig med den rette mængde kameraer.

Dertil har Bele Pool + Spa også et lager, som ligeledes har fået videoovervågning installeret. Begge bygninger er sikrede med forsikringsgodkendt tyverialarm til erhverv.