vores dygtighed

Er din sikkerhed

ærlig sikring

Til private & Erhverv

Vi servicerer hele DK

ring idag på: 36 70 70 00

Tyverialarm Sjælland

 

Vi hører ofte, at der forekommer flere og flere indbrud hvert år. Tyvene er meget opfindsomme, når det gælder idéer til at trænge ind. Det er derfor vigtigt med en tyverialarm, som sikrer din virksomhed eller bolig.

Hvordan fungerer tyverialarmen?

Dansk Alarm Sikring leverer udelukkende godkendte tyverialarmer. Alarmerne opfylder de strengeste krav til optimal sikring, og systemet har en forebyggende effekt, når der synligt bliver advaret om alarmen.

Skulle det ske, at tyven alligevel begår indbrud, hvor vi har monteret tyverialarmen, vil der ved indtrængen blive sendt et alarmsignal til kontrolcentralen. Kontrolcentralen tilkalder straks en lokal alarmpatrulje og dirigerer den ud til stedet.

Tyverialarmer kan også bruges som ældreovervågning, som temperaturmåler i kølerum eller som tryghedsalarm. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med i forhold til alarmsystemer.

Vores tyverialarmer er til dig, der gerne vil være mere sikker. Her får du kvalitet for pengene.

Den bedste løsning til dig

Dansk Alarm Sikring tilbyder tyverialarmer i alle sikringsniveauer fra 20-60.

Vi kommer gerne ud til en konsultation, hvor vi tager en snak om dine behov og ønsker til en tyverialarm. Vi skræddersyr systemet til at omfatte alt, hvad du har brug for, og sikrer, at du får den helt rigtige løsning.

Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere sørger desuden for at montere og installere tyverialarmen, så den er klar til brug.

Læs mere om vores andre tilbud: AdgangskontrolKameraovervågningDNA MærkningVagt<

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en konsultation, så kontakt os gerne.

Ring til os
Skriv til os

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.