vores dygtighed

Er din sikkerhed

ærlig sikring

Til private & Erhverv

Vi servicerer hele DK

ring idag på: 36 70 70 00

Tyverialarmer2019-11-14T12:22:03+00:00

Tyverialarm Sjælland

Vi hører ofte, at der forekommer flere og flere indbrud for hvert år, der går. Tyvene er meget opfindsomme, når det gælder idéer til indtrængen. Det er derfor vigtigt med en tyverialarm, som sikrer din virksomhed eller bolig.

Sådan fungerer tyverialarmen

Dansk Alarm Sikring leverer udelukkende godkendte tyverialarmer. Alarmerne opfylder de strengeste krav til optimal sikring. Et alarmsystem har en forebyggende effekt, når der synligt bliver advaret om alarmen.

Skulle det ske, at tyven alligevel foretager indbrud, hvor vi har monteret tyverialarmer, vil der ved indtrængen blive overført et alarmsignal til kontrolcentralen. Kontrolcentralen kalder straks en lokal alarmpatrulje og dirigerer den til alarmstedet.

Tyverialarmer kan også bruges som ældreovervågning, som temperaturmåler i kølerum eller som tryghedsalarm. Det er kun fantasien, der sætter grænser for alarmsystemer.

Vores tyverialarmer er til dig, der gerne vil være mere sikker. Her får du kvalitet for pengene.

Den bedste løsning til jer

Dansk Alarm Sikring tilbyder tyverialarmer i alle sikringsniveauer fra 20-60.

Vi kommer gerne ud til en konsultation, hvor vi tager en snak om dine behov og ønsker til en tyverialarm. Vi skræddersyr systemet til at omfatte alt, hvad du har brug for, og sikrer, at du får den helt rigtige løsning. Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere sørger desuden for at montere og installere tyverialarmen, så den er klar til brug.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en konsultation, så kan du skrive til os på mail@danskalarmsikring.dk eller ringe på tlf. 36 70 70 00. Vi sidder klar til at hjælpe.

Eller læs mere om vores andre tilbud: AdgangskontrolKameraovervågningDNA MærkningVagt

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.