DANSK ALARM SIKRING PÅTAGER SIG ALLE FORMER FOR VAGTOPGAVER.

VI ER ET SOLIDT SIKKERHEDSFIRMA I TOPKLASSE

Når I får brug for et erfarent og solidt vagtfirma, uanset opgavens art, så er Dansk Alarm Sikring altid til rådighed. Vores samarbejdspartnere udfører dagligt mange forskellige slags opgaver, blandt andet som alarmpatrulje, fast vagt med eller uden hund på byggepladser og i virksomheder uden for åbningstiden, værditransporter, butiks og centervagt… samt meget andet. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Kontakt os gerne snarest for en snak om Jeres behov for hjælp og støtte fra et erfarent sikkerhedsfirma med base i Køge. Læs også gerne mere om os og vores mange kompetencer her på hjemmesiden. Hos os er I i sikre hænder til enhver tid.

Dansk Alarm Sikring – vagtfirma i topklasse. Hos os er du altid i sikre hænder. Vi passer på Jeres værdier

Med et godt vagtfirma i baghånden, som virkeligt passer på Jeres værdier, er I altid godt hjulpet. Sådanne vagtfirmaer samarbejder Dansk Alarm Sikring med. Erfarne, dygtige og 100 % dedikerede i alt, hvad vi har med at gøre. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille. Vi dækker hele Sjælland og er klar til at betjene Jeres med alle former for vagtarbejde og bevogtningsopgaver. Patruljering med eller uden hund, fast vagt, alarmpatrulje og andet, vi har ekspertisen og erfaringen. Vores samarbejdspartnere er ISO certificerede og medlem af sikkerhedsbranchen.

Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan tilbyde Jer af vagtopgaver. Det er nemlig ikke så lidt.

For at høre nærmere er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 3670 7000 ellermail@danskalarmsikring.dk

Vi er ISO 9001 certificeret og medlem af sikkerhedsbranchen.

Læs mere om:

SelectaDNAVagtfirmaAdgangskontrolSikkerhedsvagt

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!

  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær