print

Videoovervågning

Videoovervågning, en effektiv måde at forbedre sikkerheden på

Videoovervågning, tilbyder virksomheds- og forretningsejere et ekstra sæt øjne, så han kan se alt hvad som foregår indenfor og udenfor bygningen. Videoovervågning er især nyttig til at afsløre tyveri og svind.

Overvågningssystemet du installerer, kan være forskelligt, afhængig af behov og størrelsen på området som skal overvåges. I virkeligheden kan du få systemer fra ét kamera til hundredvis af kameraer.

Fagre nye tider med videoovervågning

Tidligere lavede man kun videoovervågning via analogt signal, som så blev optaget på et bånd. Båndene blev herefter gemt til evt. senere brug.

I dag er det populæreste valg dog overvågning via digitalt signal, hvor videoen så gemmes på en computer harddisk. Dette tillader at man kan have meget større mængder af optagelser liggende, samtidig med at de fylder langt mindre. Videokvaliteten er også bedre end de båndende optagelser.

Selve videoen, kan i dag optages både med og uden lyd, samt i farver og high definition (HD), afhængig hvor sofistikeret et system du vælger at erhverve.

 

Hvordan vælger du videoovervågning til dit behov?

Når du skal ud og investere i videoovervågning, skal du først og fremmest gøre dig bevidst hvad formålet med optagelserne vil være.

Skal overvågningen f.eks. være synlig eller ikke? Hvis kameraerne er synlige vil de virke præventivt, men hvis du f.eks. ønsker at løse et bestemt problem, kan det være nyttigt at skjule dem så tyven ikke får mistanke.

En anden ting at overveje, er om overvågningen med video skal være trådløs eller ikke. Et trådløst kamera vil være nemmere at installere, i forhold til hvis du skal til at trække kabler rundt omkring i bygningen. Med trådløs overvågning, vil du også nemmere kunne flytte rundt på kameraerne, og derved være mere mobil i din overvågning.

Hvis du ønsker at løse et bestemt problem, er det oftest nok at opsætte overvågning der hvor problemet er. Hvis du til gengæld ønsker en general overvågning af din forretning eller virksomhed, så bør overvågningen dække alle relevante områder af bygningen, så der ikke forekommer ”blinde” områder.

Du kan også vælge at få sat din overvågning op, så du kan følge den live. Mange forretninger vælger dog at sætte overvågningen op, så den blot optages og gemmes til evt. senere brug.

Opgradere eller købe nyt?

Hvis du ønsker at opgradere et allerede eksisterende overvågningssystem med kamera, så overvej gerne hvor nemt eller svært det vil blive, at integrere det nye system med det gamle. Hvis dit overvågningssystem er af en noget ældre dato, kan det hurtigt blive til en fordel at udskifte det med et helt nyt system.

Video overvågning – en effektiv, billig og nem måde at løse Jeres bevogtningsproblem på

Alle virksomheder kender til problemer omkring svind og tyveri, som hvert eneste år koster danske virksomheder hundredvis af millioner – og der er desværre ingen bedring i sigte. Video overvågning, eventuelt i kombination med andre foranstaltninger, kan så godt som eliminere svindet. Det kan vi stå inde for hos Dansk Alarm Sikring. Kontakt os for en konstruktiv snak om video overvågning, vi har ekspertisen og erfaringen. Og husk, at vi aldrig er længere borte end en enkelt telefonsamtale.

Læs mere om: Videoovervågning - GSM alarm - Vagtfirma - Tyverisikring

Der er lukket for kommentarer.