Adgangskontrol giver større sikkerhed i virksomheden

Avanceret online adgangskontrol til virksomheder. Lad Dansk Alarm Sikring øge sikkerheden i jeres virksomhed

Skab sikkerhed for hvem der har adgang til Jeres virksomhed og hvor på virksomheden – nemt og fleksibelt med et online adgangskontrol system fra Dansk Alarm Sikring. Med et adgangskontrol system bliver den daglige færden rundt i virksomheden gjort nem og fleksibel samtidig med, at sikkerheden øges markant. Gæster med ærinde, leverandører osv. kan forsynes med en adgangsbrik, et adgangskort eller en pin kode. Med online adgangskontrol kan man komme rundt i bygningen på en let og ubesværet måde, men kun til de dele af virksomheden, som på forhånd er defineret for den enkelte. Man kan online tjekke, hvem der kommer og forlader virksomheden. Personalet har selvfølgelig deres daglige gang mellem de forskellige funktioner og lokaliteter, og med online adgangskontrol kan man omgående styre, hvor de kan komme ind og hvornår.

Kontakt os for nærmere information og aftal gerne tid for et konsulentbesøg, snarest muligt i Jeres virksomhed.

Adgangskontrol er vejen frem, når der tænkes på sikkerhed, og det gør vi her hos Dansk Alarm Sikring

En stor del af sikkerheden i et adgangskontrol system ligger i selve administrationen af systemet. Det er vigtigt, at det er nemt at foretage justeringer og ændringer, således at den høje sikkerhed ikke svækkes på grund af manglende administrativ vedligeholdelse og opdatering. Dansk Alarm Sikring garanterer med en enkel, overskuelig og brugervenlig brugerflade, at det til enhver tid er nemt og ukompliceret at sørge for, at systemet hele tiden er opdateret. Adgangskontrol er ensbetydende med en markant forbedring af sikkerheden på enhver virksomhed uanset branche og størrelse.

Læs mere om:

DNA MærkningKameraSikkerhedsvagt

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Alarm Sikring. Vi har pr. 1. august 2017 skiftet vores gamle alarmselskab ud med Dansk Alarm Sikring og hele processen har været ukompliceret og meget behagelig. Om det har været de indledende samtaler med Steen Qvist, telefonsamtaler med hovedkontoret eller teknikerbesøg, har det været en helt igennem god oplevelse. Alle omkring Dansk Alarm Sikring formår på én og samme tid at være professionelle og personlige i deres tilgang til os som kunder. Det er en sjælden egenskab, som vi sætter stor pris på.

  Mvh

  Albertslund Lilleskole

  Christina Manly Jacobsen

  Viceskoleleder

  Christina Manly Jacobsen
 • Da Vi som virksomhed, skulle vælge alarmsystem, var det af stor betydning at Steen forstod vores behov straks, og kom med præcis det som vi skulle bruge, vi har valgt at købe JA-100!

  Da alarm blev monteres, var det igen professionelt og med stor omhyggelighed at alarmen blev sat op – Vi er i dage rigtig glade for vores valg af Alarm system – der giver stor tryghed i vores hverdag

  Mvh

  Hvalsoe Sawmill

  Tina Haagensen

  Sales manager

  Tina Haagensen
 • Vi må konstatere at det nye anlæg til fulde lever op til vores forventninger. Det blev finjusteret efter vores ønsker, og teknikeren der installerede vores nye anlæg var hele tiden ”på” i forhold til at få installationen til at vise det vi ønskede, få instrueret i brug af APP og administration af det nye anlæg og han forlod ikke stedet før alt var helt klart – og som aftalt.

  Mvh

  Cap’s Copenhagen A/S, Aut. Harley-Davidson forhandler

  Lars Kildholt

  Indehaver

  Lars Kildholt
 • Vi har valgt at skifte alarmleverandør fra én af de store selskaber til Dansk Alarm Sikring.
  Vi er gået fra en kablet alarm til en trådløs alarm, og vi har fået en meget funktionel og betjeningslet løsning, der fungerer til vores fulde tilfredshed, og med store besparelser til følge, ligesom vi har fået en meget mere nærværende samarbejdspartner, der altid er til at få fat i.
  Vi medgiver Dansk Alarm Sikring vores bedste anbefaling.

  Mvh

  KØGE GOLF KLUB

  Leif Larnkjær

  Golfmanager

  Leif Larnkjær